Amsterdam,
06
oktober
2019
|
21:23
Europe/Amsterdam

Tom uit Castricum wint 299.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Buurtgenoot Linda neemt 1.000 euro mee naar huis

Tom (34) uit Castricum is de gelukkige winnaar van 299.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Tom 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Tom was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1901 uitgenodigd in de studio. Zijn buurtgenoot Linda (31) won een finaleplaats, die haar 1.000 euro opleverde.

De 34-jarige Tom liet een reis naar Bali aan zich voorbijgaan door te kiezen voor een finaleplaats. Gelukkig pakte deze keuze goed uit en mocht Tom na een spannende finale het ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Hij vertelt: “Wat spannend, mijn hart gaat lekker tekeer.” Tom kiest koffernummer 10 en wint uiteindelijk 299.000 euro: “Ik ben hartstikke blij! Er zijn in huis nog een aantal zaken die aan vervanging toe zijn, de badkamer en de keuken bijvoorbeeld. Ook zou het geweldig zijn om een mooie reis te maken.”

Buurtgenoot Linda ook in de prijzen
Tom was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Castricum (postcodegebied 1901) te zien in de wekelijkse spelshow op SBS6. Hij was echter niet de enige die er met een mooie prijs vandoor ging. Buurtgenoot Linda won namelijk een finaleplaats nadat Sieger uit Oldenzaal deze aan zich voorbij had laten gaan door te kiezen voor een grote koffer. De finaleplaats leverde Linda uiteindelijk 1.000 euro op.

Linda, Tom, hun buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen in deze laatste aflevering van het seizoen met een keukenmachine naar huis.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn