Amsterdam,
16
september
2018
|
22:35
Europe/Amsterdam

Tom en Anja uit Medemblik zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 230.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Tom en Anja uit Medemblik. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor de deur. Hij mocht Tom en Anja verrassen met 230.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Joris uit Arnhem won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Tom en Anja zaten voor de televisie Miljoenenjacht te kijken toen Winston aanbelde. Anja staat te trillen op haar benen: “Misschien kopen we wel een huis!” Tom moet het nog even laten bezinken: “Ik speel al zo ontzettend lang mee. Je verwacht gewoon niet dat je wint. We zijn er stil van. Hartstikke bedankt!”

Ook buren uit Medemblik winnen mee
Tom en Anja ontvangen dit geldbedrag omdat Joris uit Arnhem dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Tom en Anja uit Medemblik waren deze keer de gelukkigen. En zij laten de buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1671 JA (Admiraliteitsweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit drie inwoners. Het bedrag dat zij winnen is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Tom met acht loten meespeelt, wint hij naast het studiobedrag ook nog eens een bedrag van 178.888 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn