Amsterdam,
16
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Titia (56) uit Scharnegoutum zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 737.000 euro

Verrassing live op RTL 4 te zien tijdens Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op zondagavond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Zojuist overkwam het Titia (56) uit de straat Zwettewei in Scharnegoutum. Door met twee loten mee te spelen, wint zij 737.500 euro. Het verrassingsmoment was live op RTL 4 te zien tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Titia opent compleet verbaasd de voordeur voor Winston. “Dit is niet waar, dit kan niet!” Nadat zij Winston in zijn arm knijpt om te zien of hij het echt is, verrast Winston haar met het geweldige bedrag. Titia: “Meen je dit nou echt? Wauw! Ik kan het niet geloven.” 

Ook buren uit Scharnegoutum winnen mee
Titia ontvangt dit geldbedrag omdat Sytse uit Apeldoorn dit bedrag in de finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Titia uit Scharnegoutum was deze keer de gelukkige, samen met een inwoner uit Hengelo. En Titia laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 8629 EC (straat Zwettewei) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vier inwoners. Zij winnen een bedrag van 147.500 euro per lot. Omdat Titia meespeelt met twee loten, deelt één van haar loten ook nog eens mee in de 590.000 euro die onder de rest van de postcode wordt verdeeld.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn