Amsterdam,
03
oktober
2021
|
21:45
Europe/Amsterdam

Tina uit Velserbroek naar huis met 32.500 euro in tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Tina uit Velserbroek is de gelukkige winnaar van 32.500 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Tina zich van een bedrag van 32.500 euro. Eerder in de aflevering sleepte Tina al 500 euro in de wacht nadat Cor uit Velserbroek de vakprijs won. Tina was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 1991 in de studio aanwezig.

Tina weet wel raad met haar geldprijs: “We hebben in het huis nog het een en ander te doen!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Middelharnis
Een inwoner uit Middelharnis speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 259.000 euro

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn