Amsterdam,
04
april
2021
|
22:08
Europe/Amsterdam

Tim uit Amsterdam-Noord zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 550.000 euro

Geluksavond voor Tim: naast 550.000 euro nóg een bedrag van 68.750 euro

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Tim (57) uit Amsterdam-Noord. Winston Gerschtanowitz mocht Tim verrassen met 550.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Maarten uit Enschede won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Maar dat is nog niet alles; omdat Tim met twee loten meespeelt in de Postcode Loterij werd hij verrast met nóg een bedrag van 68.750 euro. Het verrassingsmoment, dat dit seizoen via een videogesprek verloopt, was live bij SBS6 te zien.

Winston verraste Tim, samen met zijn partner Martin, met het geweldige bedrag. Tim: “We spelen al heel lang mee in de Postcode Loterij, maar wonnen tot nu toe alleen nog kleine prijzen. Dat we zo’n bedrag zouden winnen, had ik echt niet verwacht!”

Ook buren uit Amsterdam-Noord winnen mee
Tim ontvangt dit geldbedrag omdat Maarten uit Enschede dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Tim uit Amsterdam-Noord was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 1035 AV (straat: Torenmolen) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit zeven inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 68.750 euro tot 137.500 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Tim met twee loten meespeelt wint hij naast het studiobedrag ook nog eens een bedrag van 68.750 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ 
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn