Amsterdam,
09
september
2018
|
21:56
Europe/Amsterdam

Tim (29) uit Zierikzee wint 53.300 euro in tv-show Miljoenenjacht

Heel vak Zierikzee naar huis met 25.000 euro

Tim (29) uit Zierikzee is de gelukkige winnaar van 53.300 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat vanavond te zien was bij RTL 4. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Tim zich van 53.300 euro.  

Tim, werkzaam voor een reïntegratiebedrijf en in de studio samen met zijn vriendin Femke, is erg blij met de prijs: “Daar kan ik wel wat mee! Het liefste zou ik een aantal huizen bezitten, zodat ik die kan verhuren en dat ik dan zelf niet meer hoef te werken. Dit bedrag is een heel mooi begin!” 

Tim is niet de enige winnaar uit Zierikzee. Alle deelnemers in het vak Zierikzee, waaronder Tim, gingen ook nog eens naar huis met 500 euro. Bovendien won Martin, óók uit Zierikzee, in de tweede ronde 3.000 euro nadat hij afviel voor een plaats in de finale.  

Samen met buurtgenoten in de prijzen 
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Tim won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4301 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een JBL-speaker naar huis. Een inwoner uit Naaldwijk speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 239.000 euro.  

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn