Amsterdam,
17
maart
2019
|
21:49
Europe/Amsterdam

Thomas (48) uit Enschede wint 214.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Thomas (48) uit Enschede is de gelukkige winnaar van 214.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ die zojuist werd uitgezonden. Nadat Thomas 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Thomas, werkzaam als uitvoerder in de bouw en 26 jaar getrouwd met Karina, had al het gevoel dat hij achter de desk zou komen te staan. Hij reageert vol blijdschap op zijn prijs: “Ik heb heel veel dromen, zoals een ander huis of lekker op vakantie. Ik zou het liefst nog eens naar Canada of Australië gaan. Dat gaat met dit bedrag zeker lukken.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Thomas was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Enschede (postcodegebied 7542) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 214.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen naar huis met een iRobot stofzuiger.‘

Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn