Amsterdam,
20
september
2020
|
21:46
Europe/Amsterdam

Thijs (46) uit Laren wint 333.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Goede deal voor Thijs: koffer met 0,01 euro verkocht voor tonnenbedrag

Samenvatting

Thijs (46) uit Laren is de gelukkige winnaar van 333.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Thijs 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Uiteindelijk bleek er slechts 0,01 euro in zijn koffer te zitten en bleek hij een goede deal te hebben gemaakt.

Thijs, één jaar getrouwd met Natalie en werkzaam als notaris, is blij verrast: “Mijn vrouw heeft een taartenbedrijf. En het zou natuurlijk leuk zijn als we daar een winkel van kunnen maken! Dat is echt haar droom. Een leuke auto zou ook niet gek zijn! Maar we gaan ook zeker goede doelen steunen.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn