Amsterdam,
12
september
2021
|
21:57
Europe/Amsterdam

Theo uit Bunnik sleept 50.000 euro in de wacht met Gouden Bel bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Theo (54) uit Bunnik is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Theo met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Hij belde bij koffernummer 7 en nam de inhoud van de koffer, een bedrag van maar liefst 50.000 euro, mee naar huis. Theo was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 3981 in de studio aanwezig.

Op de vraag of Theo wensen heeft, antwoordt hij: “Een campertje als het een mooi bedrag wordt!” Theo belt bij koffernummer 7, waar 50.000 euro in blijkt te zitten. Hij reageert: “Duidelijk, dat wordt een camper!”

‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Uithoorn
Een inwoner uit Uithoorn speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol. Dat leverde haar 116.000 euro op.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn