Amsterdam,
27
september
2020
|
21:47
Europe/Amsterdam

Thea (80) uit Amsterdam-Noord wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Thea (80) uit Amsterdam-Noord is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Thea met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Albert uit Holten – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Thea is blij verrast: “Hier heb ik geen woorden voor. Geweldig!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Oldelamer
Een inwoner uit Oldelamer speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 168.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn