Amsterdam,
20
december
2020
|
21:16
Europe/Amsterdam

Sybe uit Leeuwarden wint 28.493 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Speciale kerstuitzending éxtra feestelijk met prijswinnaars Sybe en Erik

Samenvatting

Sybe uit Leeuwarden is de gelukkige winnaar van 28.493 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100'. Vorige week was al te zien hoe Sybe aan het spel begon en het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen zijn 50 tegenkandidaten. Vanavond hervatte Sybe het spel met 46 tegenspelers en toen hij de laatste kandidaat wist weg te spelen, verzekerde hij zich van een bedrag van 28.493 euro.

Sybe, gekleed in een feestelijk kerstjasje, is blij verrast en vertelt geëmotioneerd: “Dit had ik nooit verwacht. Hier moet ik een jaar voor werken! Ik heb altijd tegen mijn kinderen gezegd dat als ik ooit een geldprijs win, dat we naar Hawaii gaan.”

Ook Erik uit Purmerend in de prijzen
Niet alleen Sybe uit Leeuwarden viel in de prijzen in deze speciale kerstuitzending van ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’. Ook Erik uit Purmerend wist zijn 50 tegenkandidaten weg te spelen. Hij ging naar huis met een bedrag van 60.224 euro.

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 27 december elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn