Amsterdam,
08
oktober
2017
|
22:47
Europe/Amsterdam

Stembussen geopend: wie wordt het nieuwe Koffermeisje van Postcode Loterij Miljoenenjacht?

Wordt het Isa, Minoek, Simone, Barbara of Lisa?

De laatste fase van de zoektocht naar een nieuw Koffermeisje voor Postcode Loterij Miljoenenjacht is aangebroken. Nu gaat het er om spannen: wie van de vijf finalisten keert terug als Koffermeisje en is in het voorjaar van 2018 te zien als één van de 26 Koffermeisjes in spelshow Miljoenenjacht? De stembussen op www.koffermeisje.nl zijn sinds vanavond weer geopend. 

Finalisten Isa (21) uit Den Haag, Minoek (19) uit De Kwakel, Simone (19) uit Borculo, Barbara (22) uit Amsterdam en Lisa (19) uit Mijdrecht draaiden ieder tijdens een aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht mee als Koffermeisje. En nu maakt een van hen kans op het échte werk. Het meisje dat de meeste stemmen weet te verzamelen, keert in het voorjaar van 2018 terug op de bekende studiotrap van Miljoenenjacht. Zij is dan gedurende het hele seizoen te zien in de spelshow.

Stemmen kan tot vrijdag 13 oktober, 17:30 uur, op www.koffermeisje.nl. De winnares wordt vlak daarna bekendgemaakt tijdens het tv-programma 5 Uur Live bij RTL 4. Dit is ook live te zien op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij.

Over de wedstrijd
Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury bestaande uit Lucia Marthas, Zoey Ivory en Fred van Leer met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl. De 26 dames met de meeste stemmen mochten door naar een selectiedag. De vijf finalisten die daar uit voortkwamen draaiden dit najaar tijdens één van vijf de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht mee als Koffermeisje. Vanavond was de laatste uitzending. De stembussen zijn weer open en het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn