Amsterdam,
28
maart
2021
|
21:36
Europe/Amsterdam

Stef uit Heerenveen wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Heerenveense Anna naar huis met fiks geldbedrag van 24.000 euro

Samenvatting

Stef uit Heerenveen is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Naast Stef viel ook vakgenoot Anna uit Heerenveen in de prijzen. Omdat de laatste twee kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Anna was de gelukkige en nam een bedrag van 24.000 euro mee naar huis.

Stef (51) springt uit zijn stoel van blijdschap als hij hoort dat hij met een gloednieuwe auto naar huis gaat: “Geweldig! Ik heb er geen woorden voor. Het is onvoorstelbaar.”

Anna (65) wint het uitstapbedrag van 24.000 euro. Zij reageert blij verrast: “Dit had ik niet verwacht! Ik ben aan het verbouwen dus deze prijs komt heel goed uit.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Haaksbergen
Een inwoner uit Haaksbergen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 347.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn