Amsterdam,
31
december
2017
|
22:43
Europe/Amsterdam

Spetterend begin nieuwe jaar voor Karen uit Krimpen aan den IJssel

Krimpense wint 363.000 euro in eindejaarsshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Karen (54) uit Krimpen aan den IJssel is de gelukkige winnaar van 363.000 euro in de eindejaarsaflevering van spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, zo was vanavond te zien bij RTL 4. Nadat Karen 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Karen was niet de enige Krimpense die er met een prijs vandoor ging: wijkgenoot Ingrid (61) won een spiksplinternieuwe BMW.

Karen is ontzettend blij met haar gewonnen bedrag: “Wat een hoop geld! Twee maanden geleden voelde ik opeens dat ik een grote prijs ging winnen. Geen idee waar dat vandaan kwam, mijn kinderen lagen in een deuk. En nu sta ik hier!” Karens droom om de reis die ze met haar familie maakte voor haar vijftigste verjaardag nog eens over te doen, kan zij nu verwezenlijken.

BMW voor buurtgenoot Ingrid
Wijkgenoot Ingrid (61) gaat uit haar dak wanneer ze hoort dat zij een nieuwe auto meer naar huis mag nemen: “Geweldig! Ik ben er ontzettend blij mee, maar ook een beetje van slag. Heel erg bedankt!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Karen en Ingrid waren vanavond samen met 48 wijkgenoten uit Krimpen aan den IJssel (postcodegebied 2925) te zien in de speciale editie van de RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Karen als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 363.000 euro. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis

.PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt morgen
Op 1 januari verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Op nieuwjaarsdag maakt de Postcode Loterij tijdens RTL Boulevard (18:30 uur) bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen op 1 januari nóg drie postcodes een SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton. Meespelen is mogelijk tot 1 januari 02:00 uur ‘s nachts.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn