Amsterdam,
05
december
2017
|
10:09
Europe/Amsterdam

Smakelijke uitreiking voor 813 prijswinnaars uit Utrecht van de Postcode Loterij

Hele wijk wint Tony’s Chocolonely chocolade

Leuk nieuws voor 813 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcodegebied 3511 in Utrecht. Zij hebben in de oktobertrekking de Tony’s Chocolonely prijs gewonnen, waarmee ze per lot twee chocoladerepen kunnen uitkiezen. Deze prijs wordt hen op een bijzondere manier aangeboden, namelijk tijdens een feestelijk afhaalevenement in de wijk op zaterdag 9 december. De winnaars uit Utrecht hebben een uitnodiging thuisgestuurd gekregen. Tegen inlevering van de thuisgestuurde cadeaubon kunnen de winnaars hun prijs ophalen.

De Postcode Loterij en Tony’s Chocolonely
De Postcode Loterij ondersteunt de missie van Tony’s Chocolonely. Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacaoindustrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze ‘t goede voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan.

Feest voor de hele wijk!
Tijdens het afhaalevenement kunnen winnaars, maar ook buren die niet meespelen met de Postcode Loterij, chocolademelk komen drinken en (h)eerlijke Tony’s Chocolonely chocolade proeven. Daarnaast is er een heus Tony’s Twisterspel te spelen.Het afhaalevenement vindt plaats van 15.00 – 17.00 uur op het Vrouwe Justitiaplein in Utrecht.Winnaars die zaterdag 9 december niet aanwezig kunnen zijn op het evenement, krijgen binnen twee weken na het evenement een brief thuisgestuurd. Hiermee kunnen zij alsnog de repen bestellen.

Postcode Loterij - De samenleving wint altijd
De Nationale Postcode Loterij wil bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van ieder lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEFNatuurmonumentenGreenpeacehet Wereld Natuur FondsHumanitas en Stichting DOEN.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn