Amsterdam,
24
september
2017
|
23:06
Europe/Amsterdam

Simone (19) uit Borculo debuteert als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Haar koffertje blijkt 5 miljoen euro waard

De 19-jarige Simone Vaags uit Borculo was vanavond te zien als Koffermeisje in de uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Ze was vanavond de tweede van de vijf finalisten die in een gouden jurkje de studiotrap afliep. Samen met Barbara (22) uit Amsterdam, Lisa (19) uit Mijdrecht, Minoek (19) uit De Kwakel en Isa (21) uit Den Haag is Simone in de race om Koffermeisje van het spelprogramma te worden in het voorjaar van 2018.

De vijf finalisten draaien ieder één keer mee als Koffermeisje in ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Na de laatste aflevering op 8 oktober kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares zal in het voorjaar van 2018 een heel seizoen te zien zijn als een van de 26 Koffermeisjes in Miljoenenjacht.

De Borculose Simone, die met koffernummer 10 de studiotrap af mocht, kijkt met een tevreden gevoel terug op haar debuut als Miljoenenjacht-Koffermeisje: “Het was zó leuk! Ik had- jammer genoeg voor de finalist- 5 miljoen euro in mijn koffertje; het hoogste bedrag dat je kan wegspelen. Maar verder ging het heel goed. Dit was echt fantastisch om te doen. Ik hoop dat de mensen op mij stemmen, zodat ik er volgend seizoen weer bij kan zijn als Koffermeisje!”

Hoofdprijs Miljoenenjacht gaat naar inwoner Bergen
Simone zag hoe een inwoner uit Bergen in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ speelde aan de desk met Linda de Mol en 165.000 euro won.

Over de wedstrijd
Sinds de start van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.

Simone uit Borculo wist 1.189 stemmen te verzamelen en stootte tijdens de selectiedag door naar de Top-5. Na de laatste uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ op 8 oktober gaan de stembussen weer open en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn