Amsterdam,
25
maart
2018
|
21:49
Europe/Amsterdam

Sharon (34) uit Almere wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Sharon (34) uit Almere is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Sharon de BMW won nadat een andere deelnemer, Ruud uit America, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Sharon is blij verrast: “Wow, wat een geweldige verrassing. Een BMW! Ik heb begin dit jaar mijn rijbewijs gehaald. Ik ga heerlijk genieten van deze auto.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Sharon won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1317 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Bourgini Classic Kitchen Chef, een Wave Blender en het Bakbijbel kookboek naar huis. Vorig seizoen viel een deelnemer uit Almere ook al in de prijzen, toen won Krijn (50) 1.120.000 euro in de finale van Miljoenenjacht.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Voorburg
Een inwoner uit Voorburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 549.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn