Amsterdam,
13
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sebastiaan uit Alkmaar wint 25.000 euro én gloednieuwe auto bij Postcode Loterij

Sebastiaan (40), woonachtig in de Melis Stokelaan in Alkmaar, is gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op zijn postcode 1813 DE is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Bijzonder aan deze Straatprijs is dat Sebastiaan de enige deelnemer is die meespeelt op deze postcode. Daarom wint hij ook de BMW. Deze auto wordt normaliter verloot onder de winnaars van elke PostcodeStraatprijs.

Sebastiaan is blij verrast: “Wat geweldig om zo’n mooi geldbedrag te winnen! Hiervan ga ik in ieder geval lekker op vakantie.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien via social media
De uitreiking in de Melis Stokelaan in Alkmaar is op zondag 17 september te zien op de Facebookpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn