Amsterdam,
17
augustus
2020
|
10:12
Europe/Amsterdam

Schagerbruggers winnen 175.000 euro bij de Postcode Loterij

Samenvatting

Zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1751LH (straat Grote Sloot in Schagerbrug) zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op deze postcode is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Alle zeven deelnemers ontvingen een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een vakantiehuis verloot.

Saskia wint 25.000 euro en weet wel raad met haar prijs: “We willen graag een mooi terras buiten maken! Verder willen we de bovenverdieping een beetje verbouwen.”

Ook Cindy en Marco namen een cheque van 25.000 euro in ontvangst. Zij reageren enthousiast: “We zijn bezig met een uitbouw. Nu kunnen we alles wat in ons hoofd zit aan extra’s ook echt uitgevoerd worden!”

Danny en Henny winnen 25.000 euro en zijn ook de gelukkige winnaars van een vakantiehuis. Zij zijn compleet verrast: “Geweldig! We willen dolgraag met het gezin op vakantie dus deze prijzen komen helemaal goed van pas!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in Grote Sloot in Schagerbrug is op 23 augustus te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn