Amsterdam,
10
september
2017
|
23:23
Europe/Amsterdam

Sandra (50) uit Vijfhuizen wint 159.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

De 50-jarige Sandra uit Vijfhuizen is de gelukkige winnaar van 159.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden bij RTL 4. Nadat Sandra 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Sandra, werkzaam voor een sportwinkel en tijdens de uitzending bijgestaan door haar man Marco, is blij verrast: “We dromen van een huisje op de Veluwe. Dat kan nu! En wie weet zit er ook nog een skitrip naar Canada in. Dat lijkt ons wel wat.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Sandra was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Vijfhuizen (postcodegebied 2141) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Sandra als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 159.000 euro. Haar buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Nespresso koffiezetapparaat naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn