Amsterdam,
19
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ruud (57) uit Lunteren wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Ook wijkgenoot met geldprijs van 25.800 euro naar huis

Ruud (57) uit Lunteren is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Ruud de auto won nadat een andere deelnemer, Hero uit Den Haag, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel.

Ruud is compleet verrast. “Geweldig! Heel bizar, nou sta ik opeens met de sleutels van de auto in mijn hand. Hero, bedankt he!”

Ook wijkgenoot Margriet (39) ging met een mooie prijs naar huis. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de knop te drukken verzekerde Margriet zich van een geldprijs van 25.800 euro. Ze was er vooraf al van overtuigd dat ze in die halve finale kwam en zou drukken op de knop wanneer de teller op 25.000 euro stond.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Ruud en Margriet wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 6741 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tab naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Amstelveen
Een inwoner uit Amstelveen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 275.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn