Amsterdam,
27
februari
2018
|
09:57
Europe/Amsterdam

Ruim 2,8 miljoen kookboeken van Yvette van Boven op mat bij Postcode Loterij-deelnemers

Populaire TV-kok deelt recepten en tips om zelf te ‘boeren’ in monsteroplage

Vanaf dinsdag kunnen ruim 2,8 miljoen huishoudens een kookboek van TV-kok Yvette van Boven op hun deurmat verwachten. Voor het tweede jaar op rij geeft de Postcode Loterij haar deelnemers een kookboek cadeau. In dit speciaal hiervoor samengestelde boek staan 30 overwegend nieuwe recepten, tips om zelf groente te kweken en andere duurzaamheidstips van Yvette, bekend van het televisieprogramma ‘Koken met Van Boven’. 

Na Jamie Oliver nu duurzaam koken met Yvette van Boven

Na het succes van het eerste kookboek ‘Koken met Kanjers’, waarin topkok Jamie Oliver zijn favoriete gezonde recepten met de Loterij-deelnemers deelde, volgt deze Hollandse editie waarin koken met ingrediënten uit eigen tuin en duurzaam koken centraal staan. Zo vertelt Yvette over groente wecken, geeft ze tips om verspilling tegen te gaan, deelt ze haar moestuin-ideeën en tips om duurzamer te koken.

Naast recepten om van te watertanden, krijgt de Loterij-deelnemer ook informatie over goede doelen en keurmerken. Een ‘kook- en inspiratieboek’, zoals Yvette het noemt. Omlijst met de herkenbare illustraties van haar hand. Yvette vertelt in haar video aan de Postcode Loterij deelnemers: “Ik ben heel trots op dit kookboek. Ik ben de keuken ingedoken en heb leuke, makkelijke en heel gezonde recepten geschreven. En bijna alle ingrediënten komen gewoon uit je eigen moestuin. Ik heb ongelooflijk veel plezier gehad om het boek te maken!”

Deelnemers betrekken bij de missie

Daan Peters, hoofd Marketing van de Nationale Postcode Loterij: “We zoeken steeds naar nieuwe manieren om onze deelnemers te betrekken bij onze missie: bijdragen aan een groene en rechtvaardige wereld. Met dit unieke kookboek willen we onze deelnemers inspireren met Yvette’s recepten en tips om duurzaam met voedsel om te gaan én bedanken we hen voor hun deelname aan de Postcode Loterij. Dankzij hun bijdrage kunnen we goede doelen steunen die zich inzetten voor een duurzamere wereld.”

Op www.kokenmetkanjers.nl worden deelnemers van de Postcode Loterij geïnformeerd over extra recepten en filmpjes. Ook kunnen zij Yvette van Boven zelf hun prangende vraag stellen, tijdens de Facebook-live sessie met de bekende kok.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn