Amsterdam,
02
september
2018
|
22:19
Europe/Amsterdam

Rudy en Maaike uit Kessel thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 73.000 euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Rudy en Maaike uit Kessel. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor hun deur. Hij mocht Rudy en Maaike verrassen met 73.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Mark uit Oud-Beijerland won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Rudy en Maaike zitten nietsvermoedend televisie te kijken als Winston hen verrast. “We ploffen net even neer op de bank,” zegt Rudy als hij Winston de woonkamer binnenlaat. De cheque van maar liefst 73.000 euro is een grote en zeer welkome verrassing. “We zijn aan het verbouwen en kunnen deze financiële bijdrage daarbij erg goed gebruiken. Dit is ontzettend onwerkelijk!”

Ook buren uit Kessel winnen mee
Rudy ontvangt dit geldbedrag omdat Mark uit Oud-Beijerland dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Rudy uit Kessel was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 5995 CB (de straat Sint Ursulahof) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 16 inwoners. Het bedrag wat zij winnen is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn