Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:16
Europe/Amsterdam

Ruben (39) uit Wijchen wint 33.600 euro in tv-show Miljoenenjacht

Nóg twee Wijchenaren in de prijzen

Ruben (39) uit Wijchen is de gelukkige winnaar van 33.600 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot de Wijchenaar het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Ruben zich van 33.600 euro. Hij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6605 uitgenodigd in de studio. Ook wijkgenoten Barbara en Bert vielen in de prijzen.

Hij is erg blij met de prijs: “Ik heb een fantastische vriendin en twee fantastische kinderen, daar ben ik al heel gelukkig mee. En nu ook nog eens zo’n mooi bedrag winnen. Hier ben ik ontzettend blij mee!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Ruben won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6605 een studioplek in de tv-show. Ruben was niet de enige inwoner van Wijchen die met een mooie prijs naar huis ging, wijkgenoten Barbara en Bert wonnen respectievelijk 1.000 en 3.000 euro. De hele studio ging met een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn