Amsterdam,
15
september
2019
|
21:55
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Wout wint 43.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Wout uit Rotterdam (postcodegebied 3061). Hij is de gelukkige winnaar van 43.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een finaleplek niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Wout was de gelukkige.

Wout (74) reageert geëmotioneerd: “Geweldig! Ik wil al heel lang een cruise maken: de Holland Amerika Lijn. Deze prijs maakt dat mogelijk.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Wout won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3061 een studioplek in de tv-show. Wout was niet de enige die er met een prijs vandoor ging. Wijkgenoot Ed won een finaleplaats. Dat leverde hem uiteindelijk 1.000 euro op. De Rotterdamse Alexander had helaas minder geluk: de Gouden Fluit leverde hem uiteindelijk slechts 50 euro op. Iedereen ging met een tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Amsterdam
Barbara uit Amsterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 132.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn