Amsterdam,
01
januari
2021
|
17:39
Europe/Amsterdam

Rotterdammers winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Mooie start van 2021 voor drie winnaars met postcode 3085 DV

Samenvatting

Het jaar begint vandaag spetterend voor drie bewoners van de straat Schere in de Rotterdamse wijk Zuidwijk. De Postcode Loterij maakte zojuist via Facebook bekend dat op hun postcode 3085 DV de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld maakte het nieuws bekend.

In totaal vallen er drie deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Rotterdam. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 250.000 tot 500.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

De 49-jarige Bianca begint het jaar met een cheque van maar liefst 250.000 euro. Ze reageert overrompeld: “Wat geweldig! Ik zag Gaston live via Facebook aankondigen dat de prijs op mijn postcode was gevallen. Ongelofelijk! Ik ga van dit bedrag in ieder geval mijn trap laten bekleden. En zodra het weer kan, ga ik een mooie reis maken.”

Rotterdam viel eerder in de prijzen
Het is niet de eerste keer dat Rotterdammers in de prijzen vallen bij de Postcode Loterij. Vorig jaar nog reikte de loterij maar liefst twee keer een 1 Miljoenprijs uit in de havenstad. In november waren negen inwoners van postcode 3075 LB de gelukkigen, en in juli verraste Caroline Tensen vier deelnemers die meespeelden met postcode 3066 RD.  

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro later bekend: winnende postcode veilig in kluis
De bekende Kanjertruck van de Nationale Postcode Loterij blijft vandaag voor het eerst in zijn bestaan op nieuwjaarsdag in de garage staan. Normaal zorgt de komst van de Kanjertruck voor een groot feest in de winnende wijk waar de PostcodeKanjer is gevallen. Omdat de loterij ieder risico op verspreiding van het coronavirus wil voorkomen, is nu ook de bekendmaking van de winnende postcode van de PostcodeKanjer op 1 januari uitgesteld naar een latere datum. Want feest of niet, er komen veel mensen en media op af. De notariële trekking is vandaag wél uitgevoerd en de winnende postcode van de PostcodeKanjer is door de notaris veilig in een kluis opgeborgen. Om toch iets van duidelijkheid te geven aan haar deelnemers, maakt de loterij vanavond bekend in welke provincie of streek de Kanjer is gevallen. De bekendmaking is te zien in het programma ‘De Weg naar 54,9 Miljoen’ dat vandaag om 20:00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn