Amsterdam,
08
oktober
2017
|
21:42
Europe/Amsterdam

Rotterdammers wéér groots in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

123.000 euro voor Mark, een auto voor Esther

Mark (39) uit Rotterdam is de gelukkige winnaar van 123.000 euro in de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Mark 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Ook wijkgenoot Esther (30) viel in de prijzen: zij won een gloednieuwe BMW. Mark en Esther waren samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 3045 uitgenodigd in de studio.

 

Mark (39), die Miljoenenjacht nog nooit had gezien, speelde voor een nieuwe auto en een mooie reis om met zijn vriendin en drie dochters te maken. Hij speelt tijdens de finale achter elkaar hoge bedragen weg. In de eerste ronde verdwijnen de 1 miljoen, 2 miljoen en de 2,5 miljoen euro al van de lijst. Maar Mark houdt de moed erin: “Ik geloof heilig dat die vijf miljoen in mijn koffer zit!”

Na drie rondes doet de bank een bod van 123.000 euro. Marks vriendin Jacqueline zegt Mark dat hij moet stoppen. Jacqueline: “Je moet nooit te hebberig worden, dit is een geweldig bedrag.” Mark drukt uiteindelijk toch maar op de knop en is blij met zijn prijs.

Esther (30) jaar wint de auto nadat Laudy uit Hoofddorp de prijs aan zich voor bij laat gaan voor een plaats in het finalespel. “Wat mooi! Ik ben helemaal in shock, super bedankt!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

Mark en Esther waren vanavond samen met 48 wijkgenoten uit Rotterdam (postcodegebied 3045) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Mark als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 123.000 euro. Alle andere deelnemers in de studio gingen met een airfryer van Philips naar huis.

Dit seizoen meerdere Rotterdammers in de prijzen bij Miljoenenjacht

Inwoners van Rotterdam waren dit seizoen eerder van de partij bij Postcode Loterij Miljoenenjacht én succesvol! In aflevering twee waren 50 Rotterdammers uit postcodegebied 3035 uitgenodigd. Arno (43) schopte het toen tot de finale en won 623.000 euro. Zijn wijkgenoot Jan (77) nam een Volkswagen UP mee naar huis. Vorige week zondag was het de beurt aan 50 inwoners uit postcodegebied 3037. De 44-jarige Henni reed toen de studio uit met een nieuwe BMW en wijkgenoot Mark won 2.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn