Amsterdam,
24
augustus
2018
|
22:15
Europe/Amsterdam

Rotterdammer Ruud (62) wint 91.655 euro bij tv-programma ‘Eén tegen 100’

“Mijn pensioen nadert, dit bedrag komt heel goed van pas”

De 62-jarige Ruud uit Rotterdam is de gelukkige winnaar van 91.655 euro in de tv-quiz ‘Eén tegen 100’. Vanavond was bij NPO 1 te zien hoe Ruud het onder presentatie van Caroline Tensen opnam tegen zijn honderd tegenkandidaten. Ruud wist de laatste twee kandidaten weg te spelen nadat hij het juiste antwoord gaf op een ‘moeilijke’ vraag in de categorie ‘Atletiek’. Door dat antwoord te geven ging Ruud met een bedrag van 91.655 euro naar huis.

De 62-jarige Rotterdammer is blij verrast: “’Yes’, dacht ik toen ik aan de desk naast Caroline mocht plaatsnemen, ‘het is me gelukt!’ Alles heeft zich in een roes afgespeeld, zo spannend vond ik het. Dit bedrag komt op een ontzettend goed moment. Ik benader de pensioengerechtigde leeftijd. Het is een heel geruststellend idee dat je dan zo’n bedrag op je bankrekening mag bijschrijven. Verder is mijn 25 jaar oude auto aan vervanging toe. En onze schatten van kleinkinderen kunnen in de toekomst bij hun studie mogelijk ook wel wat hulp gebruiken.” 

‘Een tegen 100’ wordt mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en is tot en met 7 september elke vrijdagavond te zien om 20.35 uur bij NPO 1. De aflevering is via www.avrotros.nl/eentegen100 terug te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn