Amsterdam,
10
augustus
2018
|
10:47
Europe/Amsterdam

Rob (60) uit Zoeterwoude wint 111.182 euro bij tv-quiz ‘Eén tegen 100’

‘Na een lastige periode zijn we hier ontzettend blij mee!’

Rob (60) uit Zoeterwoude is de gelukkige winnaar van 111.182 euro in de populaire tv-quiz ‘Eén tegen 100’. Vanavond was bij AVROTROS op NPO 1 te zien hoe Rob het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen zijn laatste tegenkandidaat Geert. In de uitzending van vorige week was al te zien hoe Rob zijn overige 99 tegenkandidaten wegspeelde. Door het juiste antwoord te geven op een ‘moeilijke’ vraag trok Rob uiteindelijk aan het langste eind en ging hij met een bedrag van 111.182 euro naar huis.

Rob, vader van drie dochters en werkzaam bij het Centraal Bureau voor de Statistiek, is erg blij met zijn gewonnen bedrag: “Wat is dit geweldig! We hebben privé een lastige periode achter de rug, dus we gaan het er van nemen. Hier zijn we ontzettend blij en gelukkig mee. Met het geld gaan we veel leuke dingen doen.”

De laatste fase van de spelshow ‘Eén tegen 100’, het spel waar één kandidaat het opneemt tegen 100 tegenkandidaten, eindigde in een spannend duel tussen Rob en ICT-consultant Geert. “We speelden al negen vragen één tegen één, toen de vraag in de categorie ‘spel’ kwam. Ik besloot een moeilijke vraag te kiezen en de verdubbelaar in te zetten waardoor de vraag 100.000 euro waard werd. Dat bleek een goede zet, want Geert wist het antwoord niet. Wat is het ontzettend leuk om te winnen!”, vertelt de kersverse winnaar.

‘Een tegen 100’ is tot en met vrijdag 7 september wekelijks te zien op vrijdagavond om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1. De aflevering is via www.avrotros.nl/eentegen100 terug te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn