Amsterdam,
24
september
2017
|
23:17
Europe/Amsterdam

Rob (58) uit Bergen wint 165.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook mooie geldprijzen voor wijkgenoten Henk en Hans

Bergen heeft vanavond van zich laten horen! Maar liefst drie inwoners uit de woonplaats (postcodegebied 1861) wonnen geldbedragen in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Rob (58) is de gelukkige winnaar van 165.000 euro. Henk (71) nam een cheque van 26.000 euro mee naar huis en Hans (71) won 2.000 euro.

Nadat Rob 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij in de finale maar liefst 165.000 euro in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

De 58-jarige Rob, communicatietrainer van beroep, is blij verrast: “Geweldig. Mijn vrouw Ingrid en ik dromen van een huis in Bergen aan Zee. En twee labradors. Die droom komt nu een stapje dichterbij!”

Buurtgenoot Henk, de achterbuurman van Rob, nam 26.000 euro mee naar huis. Omdat Henk en zijn tegenstander in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. De 71-jarige Henk was de gelukkige: “Dit is fantastisch, ongekend. Wat een geluk heeft Bergen vanavond. Maar Rob zal wel meer zenuwen hebben dan ik, want ik heb de prijs nu al binnen!”

Buurtgenoot Hans (71) wist door te dringen tot de voorronde van de finale. Hij eindigde als één van de vijf laatste kandidaten. Hij viel echter af voor de grote finale en kreeg een troostprijs van 2.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Rob, Henk en Hans waren vanavond samen met 47 wijkgenoten uit Bergen (postcodegebied 1861) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Rob als finalist en mocht hij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte hij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 165.000 euro. Zijn buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Samsung Galaxy Tablet naar huis.‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn