Amsterdam,
17
september
2017
|
22:46
Europe/Amsterdam

Rita uit Utrecht rijdt met gloednieuwe auto weg bij tv-show Miljoenenjacht

Buurtgenoot Elly wint een jaar lang gratis boodschappen

Rita uit Utrecht is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Rita de auto won nadat Jeroen uit Zaandam de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Rita was niet de enige inwoner uit Utrecht die won: wijkgenoot Elly (66) won een jaar lang boodschappen ter waarde van 5.000 euro.

Rita is blij met haar nieuwe auto: “Harstikke goed, dankjewel hoor. Ik vind hem harstikke leuk!”

Samen met buurtgenoten in de prijzenIn ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Rita won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een draadloze koptelefoon van Sony naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner RotterdamEen inwoner uit Rotterdam speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 623.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn