Amsterdam,
15
juli
2020
|
11:29
Europe/Amsterdam

Ria en Frans uit Panningen op vakantie dankzij 25.000 euro van Postcode Loterij

Samenvatting

Ria en Frans van de Talmastraat in Panningen zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 5981 VJ is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Ria en Frans zijn de enige deelnemers met een lot op de winnende postcode. Zij hebben een auto en een bedrag van 25.000 euro gewonnen.

Ria & Frans hebben al plannen met de prijs: “We gaan dit jaar in Nederland op vakantie maar als het weer kan gaan we graag weer naar Turkije!"

Gaston gaat weer de straat op
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels mag Gaston weer de straat op: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!"

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Talmastraat in Panningen is op 2 augustus te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn