Amsterdam,
01
april
2018
|
22:01
Europe/Amsterdam

Rene uit Grootebroek wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Rene (51) uit Grootebroek is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ en koos één van de 26 koffertjes. Rene ging voor koffernummer 12 en dat bleek een goede keuze: hij ging met 50.000 euro naar huis. 

Rene is blij verrast wanneer hij hoort dat zijn koffer 50.000 waard is: “Koffernummer 12 had ik al sinds de uitnodiging voor Miljoenenjacht in mijn gedachten. Onderweg naar de studio dacht ik: ‘het zou wel ontzettend leuk zijn als ik het Mini Koffer Spel mag spelen’. Ik had natuurlijk nooit verwacht dat dit ook daadwerkelijk zou gebeuren! Het bleef spannend tot het einde omdat ik met hetzelfde koffernummer speelde als de finalist, en die koffer ging natuurlijk pas aan het einde van het spel open. Maar het was het wachten waard, wat een geweldig bedrag!”

Nieuw in het tv-programma: het ‘Mini Kofferspel
Rene mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenotenom verschillende grote prijzen. Rene won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1613 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sonos One naar huis.Een inwoner uit Utrecht speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 300.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn