Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:16
Europe/Amsterdam

Rene (50) uit Wilnis wint droomreis naar Sri Lanka bij tv-show Miljoenenjacht

Rene (50) uit Wilnis is de winnaar van een 15-daagse reis naar Sri Lanka voor vier personen, met 1.500 euro zakgeld, in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Rene de prijs won nadat Bert uit Wijchen de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Hij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3648 uitgenodigd in de studio.

Rene is ontzettend blij met de prijs: “Een reis naar Sri Lanka stond altijd al op mijn verlanglijstje! Mijn meisje gaat sowieso mee en de rest zien we wel. Bedankt Bert!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Rene won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3648 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn