Amsterdam,
25
maart
2018
|
21:51
Europe/Amsterdam

Prijzenregen voor inwoners Wieringerwerf bij tv-show Miljoenenjacht

Auto en grote geldprijzen vallen in vak ‘Wieringerwerf’

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Wieringerwerf die zojuist bij RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Nadat alle vijftig deelnemers uit vak ‘Wieringerwerf’ 25.000 euro mochten verdelen, won Fred (66) een gloednieuwe Volkswagen Up. De grootste prijswinnaar uit Wieringerwerf is Henk (78), hij wint 23.000 euro omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten. Het uitstapbedrag van 23.000 euro werd verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Henk was de gelukkige.

Henk (78) is blij verrast dat hij alsnog in de prijzen valt: “Wat een verrassing. In deze fase van het spel gebeurt het niet heel vaak dat iemand op de tribune alsnog in de prijzen valt. Wij zijn heel blij met het gewonnen bedrag van 23.000 euro. We hebben een zoon die in Amerika woont, die gaan we nu zeker snel bezoeken.”

René (43) wint de vakprijs van 500 euro en laat daarmee het hele vak ‘Wieringerwerf’ in de prijzen vallen. “Het is niet de hoofdprijs, maar wel een leuk bedrag. Super gaaf om mijn vakgenoten zo blij te zien, we gaan allemaal met 500 euro naar huis!”

Fred (66) beantwoordde de laatste vraag voor een plek in de tweede ronde het beste. Hij liet de plek aan de desk aan zich voorbij gaan en koos voor koffer 2. Deze koffer bleek goed te zijn voor een gloednieuwe Volkswagen Up. Fred: “Wat een verrassing, ik had niet verwacht dat er nog een auto in de koffers zou zitten. De BMW was eerder al door een deelnemer uit Almere gewonnen. We zijn er heel blij mee.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Henk, René en Fred wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 1771 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Bourgini Classic Kitchen Chef, een Wave Blender en het Bakbijbel kookboek naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Voorburg
Een inwoner uit Voorburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 549.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn