Amsterdam,
01
januari
2018
|
23:44
Europe/Amsterdam

Prijzenregen voor hofstad: nóg een nieuwjaars-ton van de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2571 HP (de Paul Krugerlaan) in Den Haag. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij zojuist tijdens de late editie van RTL Boulevard bekend. De winnaars delen de geldprijs met elkaar. Het lot is de inwoners van Den Haag goed gezind: eerder vandaag viel er ook al een Buurt-Ton in de hofstad.

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Den Haag vandaag al eerder in de prijzen
Vandaag werd bekend dat op postcode 2596 JP (Oostduinlaan) in Den Haag óók een Buurt-Ton is gevallen. Vorig jaar viel de PostcodeKanjer nog op een Haagse flat aan de Donker Curtiusstraat, postcode 2555 VX.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen valt op Fries dorp
De PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro is gevallen op postcode 9261 XC (Industrieweg) in het Friese Eastermar. Dat werd zojuist in dezelfde uitzending van RTL Boulevard bekendgemaakt. Twee deelnemers die meespelen met deze postcode verdelen met elkaar de helft van de PostcodeKanjer (26,95 miljoen euro). Nog nooit waren de gewonnen bedragen zo hoog; zij winnen ruim 8,9 miljoen euro en ruim 17,9 miljoen euro. Beide deelnemers zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn