Amsterdam,
10
januari
2020
|
15:49
Europe/Amsterdam

PostcodeStraatprijs van 75.000 euro valt in Leeuwarden

22-jarige Daniel wint 25.000 euro én vakantiehuis

Samenvatting

Goed nieuws voor drie Postcode Loterij-deelnemers die meespelen met postcode 8911 AD (Lange Marktstraat) in Leeuwarden. Op die postcode is namelijk de Straatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de drie gelukkige winnaars gisteren met het goede nieuws. Het is niet de eerste keer dat de Postcode Loterij een Straatprijs verdeelt in Leeuwarden. Twee jaar geleden verdeelden vijf winnaars uit Leeuwarden (postcode 8938 BC) al een PostcodeStraatprijs van 100.000 euro met elkaar.

De drie winnaars spelen ieder met één lot mee en winnen een bedrag van 25.000 euro per persoon. Eén van de gelukkige winnaars wint ook een vakantiehuis.

De 22-jarige student Daniel is de geluksvogel die een bedrag van 25.000 euro én een eigen vakantiehuis wint. Hij vertelt enthousiast: “Ongelofelijk! Ik ben op oudjaarsdag pas mee gaan spelen omdat ik dacht ‘tja.. Ik woon in een studentenhuis. Als de Kanjer hier valt, spelen er vast niet veel mensen mee en is mijn aandeel dus mega!’ Ik was van plan om de hele zomer te gaan werken om mijn minor te betalen, maar dat hoeft nu niet meer!”

Ook de 19-jarige student Max wint 25.000 euro. Hij reageert verrast: “Ik kreeg een lot bij mijn kerstpakket en op advies van mijn vader heb ik dit geactiveerd. Geweldig dat ik nu win! Ik ga een deel van het bedrag storten voor de branden in Australië. De rest komt natuurlijk goed van pas als student.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn