Amsterdam,
21
juli
2021
|
16:01
Europe/Amsterdam

PostcodeStraatprijs van 250.000 euro valt in Den Hoorn

Samenvatting

Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2635 CK (straat: Lookwatering). Op deze postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars onlangs met hun prijs.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Kees en Mieke zijn verrast met een cheque van 75.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij reageren blij: “Onze oudste zoon gaat voor een aantal jaren naar Curaçao dus die kunnen we een keer gaan bezoeken! We gaan ons andere kind helpen met het kopen van een huis.”

Marleen ontvangt een cheque van 25.000 euro. Zij heeft al wat plannen: “We wonen aan het water dus een bootje kopen zou heel leuk zijn. Verbouwen kan natuurlijk ook, óf misschien wel een zwembad voor de kinderen!”

Straatprijs 10-daagse
In juli gaat Gaston tien dagen lang élke dag op pad om PostcodeStraatprijzen uit te reiken. De zes gelukkige winnaars uit Den Hoorn zijn tijdens deze Straatprijs 10-daagse verrast met hun prijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Tijdens de Straatprijs 10-daagse wordt er ook tien keer een gloednieuwe auto verloot onder de winnaars. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn