Amsterdam,
13
september
2021
|
12:15
Europe/Amsterdam

PostcodeStraatprijs van 200.000 euro valt in Oudega

Samenvatting

Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9216 WR (straat: Fabrykswei) in Oudega. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag op gepaste afstand.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Marijke en Allan worden verrast met een cheque van 50.000 euro en reageren blij verrast: “We zijn in de achtertuin een oldtimer catamaran aan het opknappen, dus deze prijs komt goed van pas. We willen ook graag een robotgrasmachine. Dat kan nu!”

Japke en Wessel winnen 25.000 euro: "We zijn vandaag 50 jaar getrouwd, dus dit is een mooi cadeau! We hebben een camper en we kunnen niet wachten om weer te gaan reizen door Europa." 

Ook Wietse wordt verrast met een cheque van 25.000 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik ga een nieuwe auto kopen!" 

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.
 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn