Amsterdam,
19
januari
2021
|
11:03
Europe/Amsterdam

PostcodeStraatprijs van 200.000 euro valt in Barendrecht

Samenvatting

Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2991 MC (straat: Distelvink) in Barendrecht. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht onlangs het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

Zes inwoners van Barendrecht winnen een bedrag van 25.000 euro. De zevende winnaar gaat er vandoor met 50.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Rebecca (46) en Remco (47) winnen ieder een bedrag van 25.000 euro. Ze reageren blij: “Wat heerlijk! Hiermee gaan we een deel van de hypotheek afbetalen en we gaan voor een nieuwe badkamer met inloopdouche. Ook willen we zodra het weer kan op bezoek bij familie in Australië. Die hebben we al drie jaar niet gezien!”

Ook de 43-jarige Sonita wint 25.000 euro. “Ik zou eigenlijk gewoon nú op vakantie willen!”, reageert ze. “Zodra het weer kan, gaan we dat dus doen: lekker naar Amerika.”

De 50-jarige Martin heeft éxtra veel geluk: hij wint 50.000 euro én een gloednieuwe auto. “Goedemiddag, dat is een mooie!”, reageert hij.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn