Amsterdam,
28
februari
2020
|
15:22
Europe/Amsterdam

PostcodeStraatprijs van 162.500 euro valt in Grathem

Elke dag een Straatprijs, 100 dagen lang

Samenvatting

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6096 BM (straat: Pollaertshof) in Grathem. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars deze week met het goede nieuws. Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen: 
- 50.000 euro (2 winnaars) 
- 25.000 euro (2 winnaars) 
- 12.500 euro (1 winnaar) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Winnaars Koen en Margot vertellen blij: “Nu kunnen we met de kindjes en de familie naar Nieuw-Zeeland. Dat is een lang gekoesterde wens van ons. Geweldig!”

Jos en Sally winnen op de valreep een PostcodeStraatprijs op hun oude postcode: “We zijn nét verhuisd, maar hadden onze loten toch nog op het oude adres laten staan. Ongelofelijk dat ons dit overkomt! Van deze prijs gaan we in het nieuwe huis een hobbykamer maken.” 

100 dagen PostcodeStraatprijs 
Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 is het 100 dagen feest. In deze periode maakt de Postcode Loterij namelijk iedere dag een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagenpagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn