Amsterdam,
01
januari
2020
|
19:15
Europe/Amsterdam

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro valt in Nieuw-Vennep

Een spetterende start van het jaar voor winnaars met postcode 2151 BZ

Samenvatting

Het feest kan beginnen voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt met postcode 2151 BZ in Nieuw-Vennep. De PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro is op deze postcode gevallen, zo maakten Caroline Tensen en Winston Gerschtanowitz vanavond bekend in het televisieprogramma RTL Boulevard.

De grootste winnaars zijn de deelnemers die meespelen met loten met de volledige postcode. De meespelende bewoners verdelen hier met elkaar de helft van de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro (27,35 miljoen euro). Wie deze kersverse winnaars zijn is tussen 20.30 en 22.30 uur te zien in het televisieprogramma ‘Postcode Loterij The Biggest Quiz’ op RTL 4.

Ook de buurtgenoten vallen in de prijzen
Meespelende buurtgenoten waarvan de postcode begint met 2151 verdelen met elkaar de andere helft van de miljoenenprijs. Voor de buurt organiseert de loterij aanstaande zaterdag een feest. Tijdens dit feest horen de deelnemers met de winnende vier cijfers 2151 op welk bedrag zij kunnen rekenen per lot met het maximaal aantal Kanjerpunten.

Noord-Holland viel in 2019 ruimschoots in de prijzen
In 2019 kwam de Postcode Loterij veelvuldig op bezoek in de provincie Noord-Holland. In november 2019 werd er nog 10,7 miljoen euro verdeeld in het Noord-Hollandse Berkhout. Eerder in het jaar viel de 2 Miljoenprijs in Akersloot. De Buurt-Ton werd het afgelopen jaar maar liefst zeven keer uitgekeerd in Noord-Holland. Inwoners van Amstelveen, Amsterdam, Akersloot, Hilversum, Duivendrecht, Callantsoog en Zaandam waren toen de gelukkigen. De PostcodeStraatprijs viel in 2019 maar liefst negen keer in de provincie. Er werden PostcodeStraatprijs-cheques verdeeld in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam (2x), Groet, Hilversum, Bovenkarspel, Velserbroek en Zaandam.

Geldprijzen uitgereikt door het hele land
Op veel plekken in het land wordt op nieuwjaarsdag het glas geheven, want de Postcode Loterij maakt vandaag ook de winnende postcodes bekend van andere grote geldprijzen

Zo verdeelden vijf postcodes, een bedrag van 547.000 euro en viel de 1 Miljoenprijs vandaag ergens in het land. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

In het televisieprogramma ‘Postcode Loterij The Biggest Quiz’ worden nog meer geldprijzen bekendgemaakt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn