Amsterdam,
01
januari
2018
|
19:45
Europe/Amsterdam

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt in het lommerrijke Friese Eastermar

Dorp Doutzen Kroes verdeelt hoogste PostcodeKanjer ooit

Het feest kan beginnen voor iedereen die meespeelt met loten van de Postcode Loterij in het Friese Eastermar, waarvan de postcode begint met 9261. Dit heeft de Postcode Loterij zojuist in het tv-programma 5 Uur Live bekendgemaakt. Iedereen die met deze cijfercombinatie meespeelt met de Postcode Loterij deelt mee in de hoogste geldprijs van Nederland.

Friesland vaker in de prijzen
Deelnemers in Friesland vielen in 2017 al vaker in de miljoenenprijzen. In Sloten viel in augustus een prijs van twee miljoen euro. In april 2017 verdeelden thuiswinnaars van Postcode Loterij Miljoenenjacht in Scharnegoutum al ruim 1,1 miljoen euro. De PostcodeStraatprijs van ruim 800.000 euro werd in februari onder de gelukkige winnaars in Sneek verdeeld, in 2016 verdeelden deelnemers in Sneek ook al ruim 5,5 ton bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Hoe wordt de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro verdeeld?
De PostcodeKanjer van de Postcode Loterij bedraagt in totaal 53,9 miljoen euro en bestaat uit twee delen: een postcodeprijs en een wijkprijs. Deelnemers uit de winnende postcode (vier cijfers en twee letters) verdelen 26,95 miljoen euro. Deelnemers uit de winnende wijkcode (de eerste vier posities van de postcode) verdelen met elkaar de andere 26,95 miljoen euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn