Amsterdam,
01
januari
2022
|
15:26
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij verdeelt eerste ton in Houten in provincie Utrecht

Tonnenregen door heel Nederland op nieuwjaarsdag

Samenvatting

Een spetterend begin van het jaar voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3992 CA in Houten. Op die postcode is namelijk de eerste ton in de provincie Utrecht gevallen. De ton is er één uit een reeks van 60 tonnen die de Loterij vandaag online bekendmaakt. Of nog meer inwoners van Utrecht een ton met elkaar mogen verdelen, is tot 20.00 uur vanavond live te zien via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.  

De winnende postcodes in de provincie Utrecht zijn: 
- 3992 CA (Houten) 
- 3763 ZZ (Soest) 
- 3816 DK (Amersfoort) 
- 7831 HP (Nieuw-Weerdinge) 

PostcodeKanjer later vandaag bekend 
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro is gevallen. Wat dit jaar de winnende postcode is, maakt de Loterij vanavond tussen 20.00 en 21.38 uur bekend in ‘The Masked Singer’ bij RTL 4.  

Nog meer prijzen 
Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf 3 januari maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.   

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn