Amsterdam,
01
januari
2020
|
16:21
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij verdeelt 547.000 euro op Heveadorp

Spetterende start van het jaar voor elf winnaars met postcode 6869 TB

Samenvatting

Het jaar begint vandaag extra goed voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6869 TB (Schefferlaan) op Heveadorp. De Postcode Loterij maakte zojuist via Facebook Live bekend dat zij samen een bedrag van 547.000 euro hebben gewonnen. Zij krijgen allemaal een cheque van 49.727 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hen met het mooie nieuws.

Linh weet al wat haar goede voornemen is: “Dat wordt een mooie vakantie met het gezin, waar naartoe weten we nog niet. Alles is mogelijk, maar we gaan!”.

Carla gaat haar hondje Lola flink verwennen met haar geldprijs: “Mijn hond krijgt een nieuw mandje: Lola’s home.”

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro later vandaag bekend 
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro valt. De winnende postcode wordt in RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking is vanavond te zien in The Biggest Quiz op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdelen vijf postcodes, waaronder Heveadorp, een bedrag van 547.000 euro en valt de 1 Miljoenprijs vandaag ergens in het land. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn