Amsterdam,
10
november
2019
|
22:26
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij pakt uit: Extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen euro valt op Noord-Hollands dorp Berkhout

Heel Berkhout in de prijzen bij Postcode Loterij

Het feest kan beginnen voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt in Berkhout met de postcode beginnend met: 1647. Vanavond is in het televisieprogramma Eén tegen 100 bekendgemaakt dat de Extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen euro is gevallen op een postcode in het historische Berkhout. Op welke straat de Kanjer is gevallen, maakt de loterij woensdag bekend.

Heel dorp in de prijzen, Nick & Simon op dorpsfeest
De grootste bedragen gaan naar de deelnemers die meespelen met loten met de volledige postcode (de vier cijfers met de twee letters) waarop de prijs gevallen is. Zij verdelen met elkaar de helft van de Extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen euro (5,35 miljoen euro). De andere helft van de miljoenenprijs gaat naar de dorpsgenoten waarvan de postcode begint met: 1647. Hoeveel zij per lot krijgen horen zij aanstaande woensdag tijdens het dorpsfeest dat de loterij voor de inwoners organiseert. Streekgenoten Nick & Simon maken het feest compleet met een optreden.

Extra PostcodeKanjer
Dit jaar pakt de Postcode Loterij groter uit dan ooit met in totaal 65,4 miljoen euro verdeeld over twee PostcodeKanjers. Nu met de Extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen euro en op 1 januari met de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro. Zoals gebruikelijk bij de PostcodeKanjer, vallen deelnemers met de hele buurt in de prijzen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn