Amsterdam,
01
januari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij deelt op nieuwjaarsdag 1 miljoen euro uit in Den Helder

35 bewoners van de Fluytstraat zijn de gelukkige winnaars

35 bewoners van de Fluytstraat in Den Helder kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op hun postcode 1784 NP een geldprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen met elkaar deze prijs. De 27 deelnemers die met één lot meespelen winnen 23.255 euro en de 8 deelnemers die twee loten hebben, kunnen rekenen op 46.511 euro.

Een team van de Postcode Loterij verraste de winnaars vandaag met het mooie nieuws.

Den Helder vaker in de prijzen
Op nieuwjaarsdag is dit niet de eerste Postcode Loterij-prijs die in Den Helder valt. Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat deelnemers op postcode 1781 DJ (Ruyghweg) 100.000 euro winnen met elkaar.

Afgelopen november viel Den Helder ook al in de prijzen. Toen werd in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bekendgemaakt dat dertien deelnemers die met postcode 1785 EH meespelen (Cornelis Gerritsz Geusstraat) 350.000 euro wonnen met Postcode Loterij Bingo.

PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan verdeelt de Loterij de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro. Om 21.30 uur maakt de Loterij op RTL 4 bekend waar deze prijs is gevallen. Ook winnen vandaag nog twee andere postcodes 1 miljoen euro. En verder winnen dertig postcodes de Buurt-Ton en twintig andere postcodes de PostcodeStraatprijs. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn