Amsterdam,
24
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull interviewt Bill Clinton

Goededoelenproject van Aidsfonds en Clinton Health Access Initiative onderwerp van gesprek

Quinty Trustfull kan haar geluk niet op. Zij heeft afgelopen woensdag Bill Clinton in New York geïnterviewd over zijn goededoelenwerk. Ze sprak met de president over het Postcode Loterij Droomfondsproject in Swaziland dat werkt aan een hiv-vrije nieuwe generatie.

„Wat een eer!”, schrijft Trustfull bij een foto die ze op Instagram plaatste. De Postcode Loterij-ambassadeur sprak met Clinton over het grootschalige aidsbestrijdingsproject van Aidsfonds en CHAI (Clinton Health Access Initiative) in Swaziland. Clinton is oprichter van CHAI. Het project is mogelijk gemaakt door de deelnemers van de Postcode Loterij.

Trustfull bezocht het goededoelenproject in Swaziland onlangs voor het tv-programma Bestemming… dat zondag 17 september om 23.30 uur op RTL 4 wordt uitgezonden. Het interview met Bill Clinton is in aanloop naar deze aflevering medio september te zien in Koffietijd en RTL Live.

Het tv-programma Bestemming… geeft een inkijkje in het bijzondere werk van goede doelen die steun krijgen van de Nationale Postcode Loterij. Bekende Nederlanders nemen de kijker mee op hun indrukwekkende en soms emotionele reis, in binnen- en buitenland. Van tevoren weten de Postcode Loterij-ambassadeurs wel wat hun bestemming is, maar niet bij welk goed doel zij gaan helpen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn