Amsterdam,
11
juni
2020
|
09:37
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gaat weer de straat op en verrast inwoners uit Winterswijk met 262.500 euro

Samenvatting

Negen bewoners van de Abeelstraat in Winterswijk zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7101 LE is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Gaston gaat weer de straat op 
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels is Gaston weer op straat te zien: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer de straat op kan en mooie prijzen mag gaan uitreiken! Natuurlijk wel op gepaste afstand." 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (7 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

André (29) wint 75.000 euro en is blij verrast: “We willen nieuwe zonnepanelen dus dit komt heel goed uit!”

Sanne (39) wint 25.000 euro en reageert enthousiast: “We zijn de camper aan het ombouwen en willen er dan mee naar Kroatië. Dus we gaan het geld voor de camper gebruiken!”

Harry (71) wint 25.000 euro en weet wel raad met zijn prijs: “Ik wil een nieuw toilet, een nieuwe badkamer en het huis schilderen!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn