Amsterdam,
12
juni
2020
|
11:14
Europe/Amsterdam

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld gaat weer de straat op en verrast inwoners uit Huizen met 125.000 euro

Samenvatting

Vier bewoners van de Bovenmaatweg in Huizen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1274 RD is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

Gaston gaat weer de straat op 
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels is Gaston weer op straat te zien: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer de straat op kan en de deelnemers in het echt zie als ik ze verras met mooie prijzen! Dan is het nog best een uitdaging om op gepaste afstand te blijven.”

De volgende bedragen zijn gewonnen:
 - 62.500 (1 winnaar)
- 25.000 euro (2 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.  

Jasper (25) wint 25.000 euro en een auto: “Ons geluk kan niet op!”

Alice (48) wint 62.500 euro en weet wel raad met haar prijs: “Ik heb altijd de wens gehad om een periode naar Australië te gaan. Nu kan ik dit eindelijk doen samen met mijn vriend.”

PostcodeStraatprijs 
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn